22 februarie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

L-AȚI VĂZUT PE UNDEVA? ANUNȚAȚI POLIȚIA!

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu fac apel la cetățeni să îi anunțe dacă au informații cu privire la o persoană care locuiește fără forme legale în comuna Gostinari, județul Giurgiu, dispărută voluntar de pe raza localității, la data de 20.05.2018.

GOGOR FLORIN, de 20 de ani, născut în municipiul București, sector 4, cu domiciliul în municipiul București, locuind fără forme legale în comuna Gostinari județul Giurgiu, a dispărut la data de 20.05.2018, când a părăsit localitatea, iar până în prezent nu a revenit și nici nu a contactat familia.

Persoana a fost observată ultima oară la data de 20.05.2018 în municipiul București in zona Piața Reșița.

SEMNALMENTE:

Înălțime 1,75 metri, greutate 60 kg, fața ovală, ochi căprui, nas drept mediu, ten deschis, păr șaten, drept, tuns periuță, mers legănat, prezintă o cicatrice post traumatică în partea dreaptă a capului ( tăietură veche) și are degetele ambelor mâini paralizate/anchilozate.

În caz de depistare se va contacta Biroul Urmăriri din cadrul Serviciului Investigații Criminale, de la Inspectoratul de Poliție Județean Giurgiu, la numărul de telefon 0246 207164 sau se va apela numărul de urgență 112.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER