19 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

LA LOC COMANDA! TÂRGURILE RĂMÂN ÎNCHISE, APAR FILTRE PE ȘOSELE

Sunt primele măsuri decise de CJSU, după apariția pestei porcine în județ:

”In conformitate cu adresa Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Giurgiu nr. 15861 din 08.09.2018 privind confirmarea focarului de pesta porcina africana in satul Branistari din comuna Calugareni, prin buletinul de analiza emis de catre Institutul de Diagnostic de Sanatate Animala Bucuresti, presedintele Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Giurgiu a dispus urmatoarele masuri:

 

  1. Inchiderea targului din localitatea Calugareni, precum si a celui din orasul Bolintin Vale, pe o perioada nedeterminata;

 

  1. Instituirea unor filtre de control rutiere si filtre de dezinfectie, formate din 4 reprezentanti ai D.S.V.S.A. Giurgiu, 2 reprezentanti ai Inspectoratului de Politie Judetean Giurgiu si 2 reprezentanti ai Inspectoratului de Jandarmi Judetean Giurgiu.

 

 

Prezentele masuri dispuse de catre presedintele C.J.S.U. au fost transmise si catre Comitetele Locale pentru Situatii de Urgenta de la nivelul judetului Giurgiu, in scopul aducerii la cunostinta locuitorilor de la nivelul fiecarei unitati administrativ teritoriale.”

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER