22 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

LEGEA SALARIZĂRII, ADOPTATĂ ŞI CU VOTUL UNOR DEPUTAŢI LIBERALI

188 de voturi ”pentru”, 28 „împotrivă” și 47 de abțineri. Este „scorul” cu care miercuri a fost adoptată în Camera Deputaţilor – for decizional – Legea Salarizării.

După vot, s-a constatat că alături de PSD au fost şi deputaţi liberali care au votat în favoarea Legii Salarizării:

„Deputatii PNL, Roberta Anastase, George Ionescu, Dumitru Oprea, Razvan Prisca si Glad Aurel Varga au votat in favoarea proiectului legii salarizarii bugetarilor, in timp ce ceilalti liberali prezenti la sedinta de plen s-au abtinut sau au votat impotriva, potrivit listei de vot nominal de pe site-ul Camerei Deputatilor.

În replică, Raluca Turcan a afirmat ca deputatii liberali care au votat in favoarea legii salarizarii trebuie sa explice motivul care i-a determinat sa ia aceasta decizie.

„Am anuntat inca de marti, la finalul BPN al PNL, ca vor exista cativa colegi care ne-au spus ca vor vota favorabil aceasta lege, dar majoritatea se vor exprima impotriva ori se vor abtine, fapt care s-a si intamplat. Deputatii PNL care au votat favorabil legii au acum posibilitatea sa-si explice public votul si sa arate in felul acesta ce anume i-a determinat sa ia aceasta decizie”, a declarat Turcan, miercuri, pentru Agerpres.” (www.realitatea.net)

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER