27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

MAI RAR LA GIURGIU: INVITAȚIE LA FILM! RULEAZĂ ”MOROMEȚII 2”

Moromeţii 2 continuă să umple sălile de cinema – aproape 120.000 de spectatori în prima săptămână de la lansare-  anunță TRANSILVANIA FILM.

La o săptămână după lansare, Moromeţii 2 continuă să fie cel mai popular film românesc din ultimele două decade. În cel de-al doilea weekend peste 26.000 de spectatori au urmărit filmul în cinematografele din întreaga ţară, numărul total al celor care au văzut pelicula până acum ajungând la 118.410.

Filmul s-a lansat oficial pe 16 noiembrie şi a adus după primul weekend peste 52.000 de spectatori în sălile din peste 50 de oraşe, devenind cel mai mare succes de casă românesc din ultimii 25 de ani.

În clasamentul box office-ului românesc al weekend-ului 23 – 25 noiembrie Moromeţii 2 se află pe poziţia a 6-a, cu încasări de 298.384 de lei, fiind devansat doar de cele 3 premiere de weekend – The Grinch, Creed II şi Widows şi la mică diferenţă de spectatori de filmul de aventuri Animale Fantastice: Crimele lui Grindelwald, respectiv popularul biopic Bohemian Rhapsody.

Cei care încă nu au avut şansa de a vedea cel mai aşteptat film românesc al anului o pot face în continuare, în peste 80 de cinematografe din ţară.

Printre orașele în care va rula MOROMEȚII 2 se numără și Giurgiu, unde premiera filmului este programată duminică, 2 decembrie, în sala mare a Teatrului Tudor Vianu.
Moromeţii 2 continuă povestea familiei lui Ilie Moromete (Horaţiu Mălăele), din satul din Câmpia Dunării, şi-l are în prim-plan pe mezinul Niculae (Iosif Paştina). Anii 1945-1946 îl găsesc pe Ilie Moromete îmbătrânit, dar încă în putere. Între el şi cea de-a doua soţie, Catrina (Dana Dogaru), tensiunile continuă, în timp ce Niculae este pus la încercare de promisiunile lumii noi, în care totul e posibil dacă te înregimentezi.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER