27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

MANDATUL NOULUI PREȘEDINTE AL CONSILIULUI JUDEȚEAN, VALIDAT DE JUDECĂTORI

Aflat în autoizolare, până la testarea COVID, noul președinte al CJ Giurgiu, ales în urma scrutinului din 27 septembrie, a fost validat, oficial, de judecătorii Tribunalului Giurgiu.

Decizia apare pe portalul instituției, fiind datată 13.10.2020:

În temeiul art. 187 din Codul administrativ;

Admite sesizarea formulată de petentul Biroul Electoral de Circumscripţie Judeţeană nr.19 Giurgiu

Dispune validarea mandatului de Președinte al Consiliului Județean Giurgiu al domnului Beianu Dumitru.

Câte un exemplar al prezentei încheieri se va comunica Instituţiei Prefectului Judeţului Giurgiu şi Secretarului general al Judeţului Giurgiu, precum şi organizaţiei judeţene a Partidului Naţional Liberal.

Cu drept de apel în termen de 2 zile de la aducerea la cunoștință publică, pentru cei interesați. Cererea de apel se va depune la Tribunalul Giurgiu.

Pronunţată astăzi, 13.10.2020, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei.

Într-o postare pe pagina sa oficială, Dumitru Beianu precizează:

De astăzi, ca sa răspund unor întrebări justificate, sunt in autoizolare pana luni, când voi face testul pentru Covid 19 și, mai apoi, cum va hotărî DSP. Deși nu am fost contact direct al colegilor deputați, cărora le transmit sănătate maxima, am ales aceasta măsura pentru prudenta pe care am tot promovat-o in aceasta perioada nefasta.

“Grijuliilor” preocupați de viitorul meu le atașez poza de mai jos, care releva ca, in curând, cu jurământ depus “live” sau “on line” voi și vom începe sa transpunem in realitate o sumedenie de gânduri bune, proiecte și speranțe.
Sa-i spuneti, va rog, lui Adrian Anghelescu, sa se grăbească!

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER