27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

MANDATUL TRECE, REZULTATELE RĂMÂN…

Deși, în toată perioada în care a fost ministrul Transporturilor – dar și după demisia din funcție – a fost tratat ca un ”paria” de colegii de partid din Giurgiu (nu și de cei din alte județe, însă, care i-au recunoscut și îi recunosc, în continuare, meritele), rezultatele muncii lui Răzvan Cuc la Ministerul Transporturilor continua să apară. Asta, în ciuda faptului că a trecut aproape un an de când a demisionat.

Cel mai recent exemplu este semnarea contractului pentru două tronsoane ale drumului expres Craiova-Pitești, un eveniment despre care senatorul Claudiu Manda a relalat într-o postare pe pagina sa de facebook (https://m.facebook.com/notes/claudiu-manda/moment-istoric-la-craiova-s-a-semnat-contractul-pentru-dou%C4%83-tronsoane-ale-drumul/2193374004008276/).

Interesant este că, în această postare, senatorul Manda nu uită să mulțumească TUTUROR celor ce au contribuit la realizarea acestui drum, începând chiar cu fostul ministru Răzvan Cuc:

”Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au făcut posibil acest eveniment, să îi mulțumesc domnului ministru Răzvan Cuc, domnului ministru Felix Stroe, domnului ministru Lucian Șova, domnului fost director al CNAIR Ioniță Ștefan și actualului director CNAIR Narcis Neaga”.

Iar senatorul Claudiu Manda este doar cel mai recent exemplu dintr-o serie lungă de oameni din administrație care recunosc meritele lui Răzvan Cuc. Doar că este vorba despre oameni din alte județe ale țării, nu din Giurgiu…

De altfel, aici, la Giurgiu, nu s-a ”găsit” nicio vorbă bună pentru Răzvan Cuc și realizările sale… din păcate.

Este interesant de văzut dacă la finalizarea lucrărilor la alte proiecte importante demarate de Răzvan Cuc – proiecte ce vizează în mod direct județul Giurgiu: calea ferată Giurgiu-București, podul de la Grădiștea ori șoseaua de centură a municipiului – politicienii locali își vor aminti măcar că cel care a demarat toate aceste proiecte este Răzvan Cuc…

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER