21 februarie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

MANELIST ”ȚEPAR” – REȚINUT PENTRU ÎNȚELĂCIUNE: A ÎNCASAT ARVUNA PENTRU O NUNTĂ, DAR NU A MAI VENIT SĂ CÂNTE

Un bărbat în vârstă de 30 de ani din oraşul Bragadiru, judeţul Ilfov, a fost reţinut pentru înşelăciune după ce ar fi încasat suma de două mii de euro pentru servicii muzicale la o nuntă şi nu s-a mai prezentat pentru îndeplinirea contractului.

„Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu au documentat activitatea infracţională a unui bărbat, de 30 de ani, din oraşul Bragadiru, judeţul Ilfov, bănuit de săvârşirea infracţiunii de înşelăciune. Din cercetări a reieşit faptul că, la data de 8 decembrie 2021, în urma încheierii unui contract pentru prestarea unor servicii muzicale, ar fi indus în eroare un bărbat, de 35 de ani, din municipiul Giurgiu, cu privire la faptul că se va prezenta la nunta acestuia, din data de 28 mai 2022, în intervalul orar 23: 00 – 01: 00, însă acesta nu s-ar fi prezentat şi nu ar fi prestat serviciile muzicale, însuşindu-şi, în mod nejustificat, suma de două mii de euro, bani primiţi în urma semnării contractuluI”, precizează Poliția Giurgiu, într-un comunicat de presă..

Astfel, la data de 10 decembrie 2023, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Giurgiu au pus în executare un mandat de aducere pe numele bărbatului în cauză, acesta fiind identificat pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă şi, ulterior, condus la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu.

Pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, bărbatul a fost reţinut, pentru 24 de ore.

Unitatea de parchet competentă a dispus, luni, faţă de acesta, măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile. 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER