27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

MARIAN MINA: ”MARIN ANTON AR TREBUI SĂ ÎNȚELEAGĂ CĂ MINISTRUL RĂZVAN CUC CHIAR FACE CEVA PENTRU GIURGIU!”

Bătălia internă pentru conducerea PNL Giurgiu scoate, din nou, la iveală faptul că liberalii sunt și acum mai preocupați de adversarii politici, decât de propriile probleme interne din partid. Asta a demonstrat-o, recent, unul din cel trei candidați la șefia PNL, Marin Anton, care, invitat într-o emisiune TV, a lansat un întreg tir de acuzații la adresa social-democraților, vizându-i în special pe ministrul Răzvan Cuc și pe senatorul Niculae Bădălău, președinte executiv al partidului.

Atacurile lui Anton nu au rămas fără răspuns, cel care i-a dat replica fiind președintele interimar al PSD Giurgiu, Marian Mina:

”Îl asigur pe domnul Anton că ministrul Răzvan Cuc nu stă deloc cu mâinile-n sân, cum spune Anton și că nu ignoră deloc județul Giurgiu. Iar un exemplu concret este faptul că mâine, 28 aprilie, se redeschide oficial tronsonul de cale ferată Giurgiu-Grădiștea, ceea ce va oferi giurgiuvenilor de pe acest traseu o alternativă mult mai ieftină, în special celor care fac naveta.

Și tot ministrul transporturilor este cel care ieri a trimis o delegație de specialiști pe DN 5A, pe faimosul tronson Gostinari-Mironești, singurul tronson de drum național din țară care este de pământ! Se caută acum soluții concrete pentru asfaltarea acelei porțiuni de drum, dar și pentru reabilitarea întegului DN 5A.

Iar exemplele implicării ministrului Răzvan Cuc în problemele județului pot continua cu centura municipiului Giurgiu, un proiect pentru care, în următoarele 2-3 săptămâni, vor fi scoase la licitație lucrările de proiectare și execuție. Dacă nu vor fi prea multe contestații, din toamnă vor începe lucrările, astfel că municipiul va scăpa, în sfârșit, de cozile interminabile de Tiruri și de problemele create de circulația acestor mașini.

Așadar, cred că sunt destule exemple care demonstrează că atacurile lui Marin Anton la adresa ministrului Răzvan Cuc sunt total nefondate.

La fel de nefondate sunt și atacurile la adresa senatorului Niculae Bădălău. Ceea ce nu înțelege, se pare, Marin Anton, este faptul că toate realizările lui Niculae Bădălău sunt rezultatul muncii sale de 26 de ani, în același partid! Rezultatul creării unei echipe puternice, de oameni care trăiesc în Giurgiu!

Cât despre faptul că PSD a câștigat alegerile prin foștii primari PNL, ar trebui să își reamintească domnul Anton că sunt primari ce și-au câștigat, inițial, mandatele prin PSD și au fost ulterior racolați de Lucian Iliescu, iar acum nu au făcut altceva decât să revină la matcă!”

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER