27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

MECI INTERNAȚIONAL MIERCURI, PE ”MARIN ANASTASOVICI”. INTRAREA ESTE LIBERĂ

Primele meciuri din Grupa a 4-a a turului de elită al Campionatul European de fotbal Under-19, care trebuiau să aibă loc la Buftea, respectiv Mogoșoaia, au fost mutate la Ploiești, respectiv Giurgiu, din cauza suprafețelor de joc impracticabile, a anunțat, marți, Federația Română de Fotbal pe site-ul său.

”În urma analizelor efectuate de delegatul UEFA asupra terenurilor pe care urmează să se dispute meciurile din cadrul turului de elită, găzduit de România, care se va desfășura în perioada 21-27 martie, s-a decis că suprafața de joc nu este practicabilă. Astfel, s-a luat hotărârea ca primele partide să se dispute în afara Bucureștiului”, precizează comunicatul FRF.

Astfel, meciul România – Serbia, care trebuia să se joace miercuri la Centrul Național de Fotbal Mogoșoaia, de la ora 19,00, se va disputa pe Stadionul ”Ilie Oană” din Ploiești, începând cu ora 19,30.

Partida Suedia – Ucraina, programată inițial la Centrul Național de Fotbal Buftea, miercuri, de la ora 15,30, va avea loc pe Stadionul ”Marin Anastasovici” din Giurgiu, începând cu ora 14,00.

Accesul suporterilor la ambele partide este liber, în baza unui bilet cu valoare zero, care poate fi procurat de la casieriile stadionului.

www.agerpres.ro

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER