20 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

METEOROLOGII ANUNȚĂ VREMEA PROBABILĂ PENTRU MINIVACANȚA DE 1 MAI ȘI PAȘTE

Temperaturile vor depăși media în următoarea perioadă, în special în sud și sud-est, până aproape de mijlocul lunii mai, potrivit prognozei pe patru săptămâni anunțată vineri, 12 aprilie, de ANM, scrie news.ro.

În restul regiunilor, se așteaptă temperaturi apropiate de normal. În ceea ce privește precipitațiile, săptămâna 15-21 aprilie se anunță ploioasă în toată țara.

Prognoza meteo pentru săptămâna 15 aprilie-21 aprilie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele normale în jumătatea sud-estică, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale. De asemenea, va ploua în exces la nivelul întregii ţări, mai ales în zonele montane.

Cum va fi vremea de Florii (săptămâna 22-28 aprilie)

Temperaturile medii vor fi uşor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval în regiunile extracarpatice, iar în rest vor fi apropiate de cele specifice. Canitatea de precipitații va fi apropiată de normal pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări.

Cum va fi vremea de Paşte (săptămâna 29 aprilie-5 mai)

Temperatura medie va avea valori uşor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile, dar mai ales în cele sudice şi sud-estice. Cantităţile de precipitaţii vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări. Paştele Ortodox va fi pe 5 mai.

Prognoza meteo pentru săptămâna 6 mai-12 mai

Mediile valorilor termice se vor situa uşor peste cele specifice pentru această săptămână în regiunile sudice şi sud-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal, cu posibilitatea unui uşor excedent în regiunile sudice.

www.libertatea.roDistribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER