9 mai 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

MINISTRUL RĂZVAN CUC, „ABANDONAT” DE COLEGII DE LA GIURGIU?

În plin scandal politic, în care, în mai puţin de două ore, se va decide soarta a cinci miniştrii, printre care se numără şi cel al Transporturilor, Răzvan Cuc, tot mai mulţi colegi ai săi din ţară îşi exprimă public susţinerea faţă de Cuc. Cel mai recent exemplu este cel al unei emisiuni TV, difuzate în jurul orei 15, în care deputatul PSD de Mehedinţi, Vlad Bontea, afima că Răzvan Cuc este cel mai activ ministru din Guvern.

La aceeaşi masă cu deputatul mehedinţean s-a aflat şi liderul PNL Giurgiu, Marin Anton, care, deşi reprezintă Opoziţia, susţine, la rândul său, că îşi doreşte ca Răzvan Cuc să rămână ministru.

„Personal, îmi doresc asta şi este normal, pentru că sunt giurgiuvean!” spune Anton.

O afirmaţie care, din păcate, nu este îmbrăţişată şi de unii din colegii de partid ai ministrului Cuc, de la Giurgiu. În timp ce pe tot felul de pagini de facebook (personale şi oficiale) ale unor social-democraţi din alte judeţe apar tot mai multe mesaje de susţinere pentru Cuc, singurii social-democraţi din Giurgiu care şi-au afirmat public susţinerea pentru colegul lor au fost deputatul Alexandru Andrei şi senatorul Cristian Marciu.

Deşi multe din numele „sonore” din PSD Giurgiu au, la rândul lor, pagini de facebook, pe care sunt chiar foarte active, nimeni – în afara celor doi colegi menţionaţi mai sus- nu spune nicio vorbă despre situaţia lui Răzvan Cuc…

Cât despre vreo poziţie oficială a organizaţiei PSD Giurgiu (pe care, până la urmă, o reprezintă Răzvan Cuc)- nici vorbă!

Concluziile… le trage fiecare!

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER