30 noiembrie 2023

Distribuie articolul pe

Facebook

MINISTRUL TOMA PETCU ŞI-A RELUAT ACTIVITATEA DE DOUĂ SĂPTĂMÂNI

Pentru că, la un moment dat, în presa naţională apăruseră zvonuri legate de o eventuală înlocuirea a ministrului Toma Petcu, înlocuire cauzată de problemele de sănătate cu care acesta s-a confruntat de curând, subiectul a fost abordat de reprezentanţii ALDE Giurgiu în conferinţa de presă de joi, 2 martie.

Purtătorul de cuvânt al organizaţiei, Ionel Muscalu, spune că ministrul Toma Petcu s-a întors de 2 săptămâni la serviciu,  se simte mult mai bine, îşi exercită atribuţiile de ministru al energiei şi o face foarte bine.

„Nu se pune problema schimbării sale. ALDE Giurgiu are în continuare un ministru la nivel naţional, un ministru competent, capabil şi în deplinătatea facultăţilor fizice să ducă la bun sfârşit misiunea pe care o are – una deloc uşoară , care te epuizează – dar este pregătit, este tânăr, puternic  şi poate să facă acest lucru” – declară Ionel Muscalu.

În completarea spuselor lui Muscalu, preşedintele organizaţiei municipale a partidului, Alexandru Vladu, a declarat că a vorbit cu ministrul Toma Petcu joi dimineaţă, iar acesta se pregătea să participe la şedinţa de Guvern, după care avea programată o întâlnire cu primul ministru.

Cei doi politicieni au dezminţit categoric zvonurile legate de o eventuală înlocuire a ministrului Toma Petcu, din cauza problemelor de sănătate.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER