27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

SUCCES ABSOLUT PENTRU NOUA PREMIERĂ LA TEATRUL TUDOR VIANU. REZULTATUL: DISEARĂ, O NOUĂ REPREZENTAŢIE!

Deşi a trecut doar un an de când Teatrul are o nouă conducere, schimbările sunt radicale. Nu numai în ceea ce priveşte partea… fizică – adică felul în care arată acum teatrul, dotările şi condiţiile – cât, mai ales, în ceea ce priveşte reprezentaţiile artiştilor şi reacţiile publicului giurgiuvean.

Dacă, până acum vreun an, piesele de la Giurgiu se jucau cu sala aproape goală, dacă giurgiuvenii nu erau atraşi mai deloc de ceea ce se întâmpla la teatru, acum, situaţia este cu totul alta: pisele se joacă, de multe ori, cu „casa închisă”, sala este mereu plină, iar reacţiile publicului sunt pe măsura eforturilor depuse de tinerii actori.

Nici premiera de miercuri seară – primul music-hall pus în scenă la Giurgiu în ultimii 20 de ani: „Bună seara, domnule Wilde” – nu a fost o excepţie. Sala arhiplină, apaluze îndelungate şi numeroase cometarii de felicitări după spectacol.

A fost, de afltfel, „mărţişorul” oferit de actorii Teatrului publicului giurgiuvena. Un mărţişor atât de bine primit, că cei de la Teatru au decis să repete invitaţia şi pentru seara de joi, 2 martie.

Iată ce spun actorii de la „Tudor Vianu” pe pagina oficială a Teatrului:

„Mărţişorul” nostru muzical a fost un succes! Vă mulţumim pentru aplauzele dăruite echipei care a adus pe scenă, în premieră, pe 1 martie 2017, spectacolul „Bună seara, domnule Wilde”, primul music-hall montat la Giurgiu în ultimii 20 de ani.

Reacţia promptă şi entuziastă a sălii la fiecare cântec, la fiecare replică sau gest al actorilor a făcut uitată truda repetiţiilor, de dimineaţa până la căderea întunericului şi ne-a bucurat foarte mult.

Aşa că „Domnul Wilde” vă dă întâlnire şi în această seară, tot la ora 19,00, în Sala Mare. Vă aşteptăm să spunem împreună „BUNĂ SEARA, DOMNULE WILDE”!

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER