22 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

MITĂ LA ROATA

Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Giurgiu l-au prins în flagrant pe un bărbat în timp ce remitea suma de 150 de lei, cu titlu de mită, unui agent de poliţie din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Giurgiu – Postul de Poliţie Roata de Jos.

„În data de 8 mai ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Giurgiu l-au prins în flagrant pe numitul D.I., fără calitate specială, în timp ce remitea suma de 150 de lei, cu titlu de mită, unui agent de poliţie din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Giurgiu – Postul de Poliţie Roata de Jos. Din cercetările efectuate a rezultat faptul că în aceeaşi zi, în jurul orelor 11,00, agentul de poliţie, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a constatat mai multe contravenţii la regimul rutier, săvârşite de către numitul D.I., situaţie în care acesta i-a promis o sumă de bani neprecizată pentru a nu dispune măsurile legale”, se arată în comunicatul de presă.

Două ore mai târziu, D.I. s-a prezentat la sediul subunităţii de poliţie, unde i-a remis agentului de poliţie suma de 150 de lei, solicitând să fie sancţionat cu avertisment şi să-i fie restituite documentele reţinute de poliţist, respectiv permisul de conducere şi certificatul de înmatriculare, ocazie cu care s-a realizat acţiunea de prindere în flagrant.

În prezent cercetările continuă în vederea lămuririi cauzei sub toate aspectele, până la acest moment nefiind dispuse măsuri preventive.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER