17 mai 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

MOMENT SPECIAL: SENATORUL TOMA PETCU ȘI-A DEPUS CANDIDATURA LA ȘEFIA CJ CHIAR DE ZIUA SA DE NAȘTERE

După ce, vineri, primarul Adrian Anghelescu și echipa sa de consilieri și-au depus, oficial, candidaturile pentru alegerile locale din 9 iunie, iar în week-end, același lucru l-au făcut mai mulți primari din comunele județului (și echipele lor), în prezența liderilor PNL Giurgiu, luni – chiar de ziua sa de naștere – a venit rândul candidatului liberal la șefia CJ, Toma Petcu, să treacă pragul Biroului Electoral.

La scurt timp după ce și-a depus, oficial, candidatura, Toma Petcu a declarat:

Astăzi, susținut de marea echipă PNL, mi-am depus candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Giurgiu. Văd această oportunitate ca pe un nou început în misiunea mea de a servi cetățenii județului.

Cu toată experiența mea politică, cu sprijinul echipei mele de consilieri, dar și cu viziunea pe care o dețin asupra dezvoltării locale, voi fi întru totul dedicat în implementarea proiectelor care să îmbunătățească și să stimuleze economia județului Giurgiu și să promoveze dezvoltarea durabilă. Voi colabora strâns cu toate părțile implicate pentru a identifica cele mai bune soluții și pentru a asigura progresul continuu al județului nostru.

Aprecierea și recunoștința mea merg către președintele Dan Motreanu, primarii care îmi sunt alături, către întreaga echipă PNL, pentru sprijinul încrederea pe care mi-o oferă și pentru colaborarea strânsă pe care o avem.

Împreună, ne angajăm să punem județul nostru pe harta regiunilor dezvoltate și prospere!

Declarații ”la cald” au fost consemnate, la fața locului, de colegii de la televiziunea Giurgiu Tribune și pot fi urmărite aici:

https://www.facebook.com/giurgiu.tribune.3/videos/7605369812856490

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER