28 noiembrie 2023

Distribuie articolul pe

Facebook

”NOAPTEA MUZEELOR”, SÂMBĂTĂ, ȘI LA GIURGIU…

Și în acest an, muzeul giurgiuvean se alătură instituțiilor din întreaga Europă ce marchează deja tradiționala ”Noapte a muzeelor”. Acțiunea este marcată în acest week-end, mai exact, sâmbătă, 13 mai, iar reprezentanții muzeului anunță, pe pagina oficială a instituției:
”Muzeul Județean „Teohari Antonescu” a pregătit pentru deja cunoscutul eveniment denumit „Noaptea muzeelor” mai multe manifestări la care sunt invitați toți giurgiuvenii, și nu numai.
Sâmbătă, 13 mai, începând cu ora 18,00 va putea fi vizionată expoziția de artă „Din comorile muzeului” precum și expoziția „Școala românească de odinioară”, aparținând scriitorului și colecționarului Petre Crăciun, un vechi colaborator al Muzeului giurgiuvean.
Tot în seara zilei de 13 mai și tot începând cu ora 18,00, în cadrul aceluiași eveniment, va avea loc în Parcul Alei un spectacol muzical coregrafic susținut de artiștii Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Giurgiu și ai Centrului Cultural Local „Ion Vinea”.
Evenimentul se va desfășura până la ora 24,00.”

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER