27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

NOI DONAȚII PENTRU CENTRELE DIN SUBORDINEA DGASPC

Centrul pentru persoane adulte cu dizabilități din Oinacu, centrele pentru persoane vârstnice din Hotarele, Mironești și Oncești primesc în aceste zile donații constând în legume, fructe și alte produse agroalimentare oferite de  producători locali din județul Giurgiu. Inițiativa aparține Direcției pentru Agricultură Giurgiu, acțiunile fiind organizate cu ocazia Zilei de 10 octombrie, Ziua națională a produselor agroalimentare românești.

În cadrul acestor acțiuni, cantități semnificative de legume, fructe, precum și conserve de legume, miere, respectiv pâini și făină sunt destinate celor 141 beneficiari de servicii sociale din  patru centre rezidențiale aflate în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu.

La unul dintre cele patru centre, produsele au fost livrate în data de 8 octombrie 2022 iar celelalte trei centre  vor primi donațiile în cursul zilelor următoare.

Astfel, mai mulți producători agricoli din localități ale județului Giurgiu  prezenți în data de 8 octombrie 2022 la piața volantă organizată în curtea Direcției Agricole județene cu ocazia Zilei Naționale a Produselor Agroalimentare românești au donat în aceeași zi o parte din produse Centrului pentru persoane vârstnice din localitatea Oncești, la acțiune fiind prezenți și reprezentanți ai Direcției Agricole Județene.

Alte produse agroalimentare donate de S.C. Donaris SRL din Oinacu,  S.C. Legume Interfresh  SRL din localitatea Vărăști și SC AgroBioProd Colibași vor ajunge în zilele următoare la persoanele beneficiare de servicii sociale de la Centrul din Oinacu, respectiv Centrul din Hotarele și Centrul  din Mironești. De asemenea, S.C. Dunapan    Star S.R.L.  va dona pâini și  făină pentru persoane vârstnice instituționalizate  la  Centrul din Mironești.

“Sărbătoarea Zilei Naționale a produselor agroalimentare românești reprezintă un prilej de a oferi consumatorilor produse românești de calitate. Sloganul acțiunilor noastre este Produs românesc- bun pentru tine, bine pentru fiecare.  Ne bucurăm că producătorii agricoli din județul Giurgiu au răspuns prompt apelului nostru  de a veni în sprijinul D.G.A.S.P.C. Giurgiu, donând produse agroalimentare din producția proprie pentru persoane instituționalizate“, a declarat  Petra Ochișor, director al Direcției  Agricole Giurgiu.

Conducerea D.G.A.S.P.C. Giurgiu felicită Direcția pentru Agricultură Giurgiu pentru inițiativă și adresează mulțumiri tuturor  celor implicați în aceste acțiuni caritabile.

 

 

 D.G.A.S.P.C. Giurgiu

 

 

 

 

 

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER