27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

NUMĂRĂTOARE INVERSĂ PENTRU NOROCOŞII DEŢINĂTORI AI NOILOR LOCUINŢE SOCIALE

Primăria Giurgiu anunţă că la sfarsitul acestei luni sau cel târziu la începutul lunii octombrie, locuințele sociale din Tineretului și Istru vor fi date în folosință giurgiuvenilor care se află pe lista de repartiții aprobată de Consiliul Local.

Cele 20 de locuințe sociale din cartierul Istru se construiesc prin Programul Național de Construcții de Locuințe derulat de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (MDRAP) şi cu sprijinul financiar al Primăriei Municipiului Giurgiu. Pe 16 iulie 2015 a avut loc semnarea contractului de finanțare, iar pe 18 noiembrie 2015 a fost predat amplasamentul şi a fost dat ordinul de începere a lucrărilor. Circa 35 de miliarde de lei vechi, parţial de la Guvern, parţial de la bugetul local, sunt investite în acest obiectiv destinat comunităţii giurgiuvene. Din cele 20 de locuințe sociale, 12 sunt cu două camere, iar opt, cu trei camere.

Pentru recompartimentarea Blocului C2-Dunăreana din cartierul Tineretului (70 locuințe sociale) ordinul de începere a lucrărilor a fost dat pe 27 aprilie 2015. Costul total al proiectului este de cca. 2.140.000 lei cu TVA inclus.

Lista finală de priorități pentru repartizarea celor 90 de locuințe sociale a fost aprobată în ședința ordinară a Consiliului Local din data de 30 mai 2017.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER