8 septembrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

NUMĂRĂTOARE INVERSĂ PENTRU CROSUL TRANSFRONTALIER. ÎNSCRIERILE CONTINUĂ…

Au mai rămas 33 de zile până la startul ediției 2018 a Crosului Transfrontalier Giurgiu-Ruse – ne amintesc reprezentanții Primăriei Giurgiu:

”Ajuns la cea de-a treia ediție, cross-ul transfrontalier Giurgiu-Ruse a fost de la bun început o reușită pentru organizatori, asta și datorită faptului că până acum nu a existat o competiție similară, care să înceapă într-o țară și să se termine în alta.

Așadar, în data de 29 septembrie va fi dat startul celei de-a treia ediții, cu plecare din Giurgiu, de la Turnul Ceasornicului. Participantii mai au la dispoziție 20 de zile, respectiv până la data de 15 septembrie, să se înregistreze pe platforma on-line http://run.ruse-giurgiu.eu/ro/inregistrare/însă în cazul în care numărul participanților înscriși va ajunge la 300 înainte de această dată, înscrierile vor fi oprite.

Până în prezent, 131 de participanți din România, Bulgaria, Anglia, Austria și Portugalia sunt înregistrați pe platforma online, important de știut pentru cei care vor să se înscrie de acum încolo este că în perioada 16 august-15 septembrie, taxa de înregistrare este de 10 euro, aceasta putând fi achitată doar online, prin pay pal.

Cross-ul se va desfășura ca în fiecare an, pe categorii de vârste, iar la final toți participanții vor primi câte o medalie. De asemenea , câștigătorii vor primi din partea organizatorilor premii în bani, iar cei car vor ocupa primele locuri vor fi recompensați si cu câte o cupă.

Astfel, la categoria peste 18 ani vor fi premiați primii 10:
Locul 1 – 600 euro
Locul 2 – 400 euro
Locul 3 – 300 euro
Locul 4 – 250 euro
Locul 5 – 200 euro
Locul 6 – 150 euro
Locul 7 – 125 euro
Locul 8 – 100 euro
Locul 9 – 75 euro
Locul 10 – 50 de euro

La categoria între 40-50 ani vor fi premiate primele 3 locuri:
Locul 1 – 150 euro
Locul 2 – 100 euro
Locul 3 – 50 euro

Alergătorii vor avea de străbătut 15 km, cu startul de la Turnul Ceasornicului din Giurgiu, vor traversa Podul Prieteniei, apoi vor trece pe lângă principalele obiective turistice din Ruse, maratonul terminându-se în fața Pieței ”Libertății” din centrul orașului Ruse.”

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER