21 februarie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

O MAMĂ, O BUNICĂ ȘI DOI COPII – CELE MAI RECENTE VICTIME ALE ACCIDENTELOR DE PE DN 5

Doi copii şi doi adulţi se află în stare gravă după ce maşina în care se aflau a ieşit de pe carosabil şi s-a răsturnat în şanţ, în zona localităţii Daia, informează IPJ Giurgiu, sâmbătă dimineață.

La faţa locului s-au deplasat trei ambulanţe, o maşină SMURD cu descarcerare şi o autospecială pentru stingerea incendiilor.

„Un cetăţean care trecea prin zonă a anunţat la 112 că pe DN 5 Giurgiu-Bucureşti, în dreptul localităţii Daia, un autoturism a ieşit de pe carosabil şi s-a răsturnat. Din primele informaţii în maşină se aflau doi adulţi şi doi minori, la faţa locului s-au deplasat trei ambulanţe, o maşină SMURD cu descarcerare şi pompierii”, a declarat sâmbătă pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Cristian Şuţă.

Maşina era condusă de o tânără în vârstă de 29 de ani din Călugăreni, iar la bord se mai aflau o femeie de 47 de ani şi doi minori – o fetiţă de nouă luni şi un băieţel de doi ani şi jumătate, a mai informat Cristian Şuţă.

Potrivit acestuia, poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

„În urma cercetărilor efectuate la faţa locului a reieşit faptul că autoturismul răsturnat în şanţ pe DN 5, în dreptul localităţii Daia, era condus de o tânără în vârstă de 29 de ani din comuna Călugăreni, judeţul Giurgiu, care se deplasa spre Bucureşti. Aceasta a pierdut controlul autoturismului şi a ieşit de pe carosabil, iar maşina s-a răsturnat. În autoturism se mai aflau o femeie în vârstă de 47 de ani şi o fetiţă de nouă luni prinsă regulamentar în scaunul pentru copii şi un băieţel în vârstă de doi ani şi şase luni”, a declarat Şuţă.

El a adăugat că femeia în vârstă de 47 de ani şi fetiţa de nouă luni au fost preluate de ambulanţe şi transportate la spitale din Capitală, iar tânăra de 29 de ani şi copilul de doi ani şi jumătate au fost transportaţi la spitalul din Giurgiu. Din primele cercetări, tânără nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, iar poliţiştii urmează a stabili cauzele care au dus la pierderea controlului autoturismului.

Din spusele martorilor, tânăra care a provocat accidentul se afla în maşină cu mama şi copiii ei.

www.agerpres.ro

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER