27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

POLIȚIA ”ÎN ACȚIUNE”. RAZIE DE AMPLOARE ÎN ZONA MIHĂILEȘTI

2 infracțiuni constatate, bunuri în valoare de circa 3.400 lei confiscate, 38 de sancțiuni contravenționale aplicate, 7 permise de conducere reținute, 2 certificate și 3 seturi de plăcuțe de înmatriculare retrase sunt rezultatele unei razii efectuate de polițiștii giurgiuveni în zona de responsabilitate a secției de poliție rurală Mihăilești, județul Giurgiu.

În data de 21/22.09.2018, între orele 17.00 – 01.00, polițiști din cadrul structurilor operative ale I.P.J. Giurgiu au executat o razie pe raza Secției nr. 6 Poliție Rurală Mihăilești pentru prevenirea faptelor cu violență, protejarea  persoanelor împotriva oricăror acte ostile care le pot periclita viața, integritatea fizică sau sănătatea, pentru contracararea acțiunilor ilicite care lezează dreptul de proprietate, cât și pentru reducerea riscului rutier pe drumurile publice.

Polițiștii au desfășurat activități specifice pentru depistarea persoanelor urmărite, în baza mandatelor de executare a pedepsei închisorii, au efectuat verificări la domiciliul deținătorilor de arme dar și controale/verificări la mai mult de 20 de societăți comerciale.

Pe timpul activităților au fost constate 2 infracțiuni, confiscate bunuri în valoare de 3.470 lei și aplicate 38 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 85.530 lei.

Pe linie rutieră polițiștii au aplicat 19 sancțiuni contravenționale, în valoare de 16.350 lei, au reținut 7 permise de conducere, retras 2 certificate de înmatriculare și 3 seturi de plăcuțe pentru nerespectarea regulilor de circulație.

Acțiunile de acest gen vor continua în zonele rurale și urbane din județul Giurgiu pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică precum și pentru creșterea încrederii populației în structurile Poliției – anunță reprezentanții IJP, într-un comunicat de presă.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER