17 iunie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

O NOUĂ SĂPTĂMÂNĂ, NOI OFERTE DE JOBURI ÎN MAREA BRITANIE. ANGAJATOR DE TOP CAUTĂ MUNCITORI PENTRU AMENAJĂRI ARTIFICIALE SPAŢII VERZI

Companie lider al pieṭei europene în materie de amenajare artificială spaṭii verzi angajează 6 Muncitori pentru activităṭi de profil desfăşurate în împrejurimile Londrei (Oxford, Harlow etc.). Pentru cei interesaṭi de joburi în care experienṭa sau calificarea nu sunt absolut necesare iar câştigurile sunt consistente, acest post este o opṭiune binevenită.

Salariul începe de la 1.840 Lire sterline/ lună şi poate ajunge chiar şi până la 2.380 de Lire sterline/ lună. Pachetul este ofertant pentru că la acesta se adaugă al 13-lea salariu, bonusuri în funcṭie de performanṭă, iar naveta spre/ dinspre locul de muncă este plătită cu 5 Lire sterline/ oră. Programul agreat este de regulă de luni până vineri între 8.30 şi 16.30 iar orele suplimetare sunt plătite extra. În plus, orele suplimentare efectuate sâmbăta sau în timpul sărbătorilor legale sunt plătite cu 50% extra.

Jobul presupune pregătirea solului pentru instalarea ierbii (curăṭarea de deşeuri, cioburi şi vegetaṭia existentă), aşezarea solului nou, instalarea păturii noi de iarbă, precum şi alte responsabilităṭi conform fişei de post. Munca se efectuează în echipe de câte 2 persoane, iar clienṭii sunt în general persoane private, grădiniṭe sau şcoli. Angajatorul a înṭeles să renunṭe la necesitatea experienṭei sau calificării însă are nevoie ca cei interesaṭi să aibă totuşi o bună înṭelegere a rolului pe care urmează să-l aibă.

Chiar dacă nu au experienṭă, solicitanṭii trebuie fie posesori de carnet de conducere categoria B, să posede abilităṭi bune de lucru cu solul, să aibă aplecare către o manieră de lucru precaută, sigură,  să comunice bine atât cu echipa cât şi cu clienṭii şi evident, să fie într-o formă fizică bună. Se cere de asemenea limba engleză cel puṭin la nivel pre intermediar.

Banca de Joburi a obṭinut eliminarea cardului de construcṭii CSCS, dar acesta prezintă totuşi un avantaj pentru cei care-l posedă. S-au mai negociat de asemenea preluarea de la aeroport, training înainte de începerea muncii, pauzele de masă de 30 minute dimineaṭa să fie plătite, iar echipamentul de protecṭie să fie asigurat de angajator. Acesta mai asigură şi maşina de serviciu, cheltuielile cu combustibilul şi asigurarea.

Contractele de muncă sunt pe perioadă nedeterminată şi vin cu toate beneficiile asociate acestui tip de contract, inclusiv acces la schema de pensii după trecerea cu succes a perioadei de probă de 3 luni. Angajatul se mai bucură de sprijin şi în vederea cazării temporare care este pre-identificată şi pre-achitată iar distana faṭă de muncă este rezonabilă. În cameră sunt acomodate maxim 2 persoane.

 Toṭi cei interesaṭi sunt invitaṭi să contacteze Banca de Joburi la numărul de telefon 0376 444 555, sau la adresa de e-mail cv@bancadejoburi.ro. Prezentarea completă a posturilor poate fi accesată pe site-ul oficial al agenṭiei https://www.bancadejoburi.ro/vacancies/view/607

Dacă nu acesta este postul care te interesează, accesează portofoliul complet, aici https://www.bancadejoburi.ro/content/view/locuri-de-munca-strainatate

Banca de Joburi recomandă tuturor să verifice agenṭiile de recrutare înainte de a semna un contract de mediere cu una dintre ele. Agenṭiile care operează în mod legal sunt acreditate de Inspectoratul Teritorial de Muncă şi au codul CAEN potrivit activităṭii desfăşurate: 7810 pentru cele care plasează forṭă de muncă în străinătate. Toṭi cei interesaṭi sunt încurajaṭi să pună întrebări şi să nu încheie niciun raport juridic cu Recrutorul dacă nu sunt pe deplin lămuriṭi.

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER