19 mai 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

O SALĂ DE JOCURI DIN JUDEȚ A ARS COMPLET DUMINICĂ NOAPTE, DUPĂ CE CINEVA I-A DAT FOC INTENȚIONAT

La data de 22 aprilie a.c., ora 00.21, polițiștii Secției nr.3 Poliție Rurală Bolintin Vale au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că se manifestă un incendiu la o sală de jocuri mecanice din localitatea Cosoba, județul Giurgiu.

În temeiul sesizării, la fața locului s-au deplasat polițiștii, care au constatat faptul că sală de jocuri respectivă a ars în totalitate, împreună cu mai multe bunuri aflate în interior.

A fost identificat administratorul societății comerciale respective, care a declarat faptul că sala de jocuri ar fi fost închisă din data de 14 aprilie a.c., iar în noaptea de 21 spre 22 aprilie a.c., nicio persoană nu s-ar fi aflat în interior.

La fața locului s-au deplasat și pompierii din cadrul I.S.U. Giurgiu, care au lichidat incendiul, fiind constatate doar pagube materiale.

Polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere din culpă – anunță, luni, Poliția Giurgiu.

La rândul lor, pompierii care au acționat la acest caz au anunțat cauza incendiului: ”folosirea intenționată a sursei de aprindere”.

Cu alte cuvinte, cineva a incendiat respectiva sală intenționat; cine și de ce vor afla, probabil, polițiști, în ancheta deschisă în acest caz.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER