8 septembrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

”OCTOGON” – DUPĂ MELODRAMĂ, COMEDIE

Devenită, deja, un nume cunoscut în rândul giurgiuvenilor iubitori de teatru, trupa ”Octogon” revine în forță. Și chiar dacă nu este vorba despre premiere, piesele îndrăgitei trupe reușesc, de fiecare dată, să umple sala Ateneului și să smulgă ropote de aplauze, indiferent că este vorba despre melodrame sau comedii.

Asta s-a văzut foarte bine miercuri, când ”Stâlpul inocenței” a fost jucat în fața unei săli pline. Și, mai mult ca sigur, se va vedea la fel de bine și miercurea viitoare, adică pe 23 mai, când ”Octogon” revine pe scenă, de data asta cu comedia ”Dragoste cu năbădăi”, o piesă la care ”octogonii” ne invită cam așa:

”După ce am prezentat miercuri seara o melodramă, la care ne-ați fost alături dragi prieteni, vă invităm din nou la Ateneu miercuri 23 mai la ora 18,30 de această dată la o comedie spumoasă la care vă asigurăm că o să aveți parte de câteva doze bune de râs. Vă așteptăm cu mare drag ca de obicei !”

Pentru cei care nu au văzut, până acum, ”Dragoste cu năbădăi” menționăm că este vorba despre o piesă a cărei regie și scenografie sunt semnate de același neobosit Remus Găină, iar în distribție îi vom reîntâlni pe îndrăgiții Ana Maria Trăsnea, Marian Damian, Tania Moga, Dan Pinciu, Sorin Bratu, Iordan Toma Daniel și Adela Popescu.

Așadar, nu uitați: ”Dragoste cu năbădăi”, miercuri, 23 mai, de la ora 18.30, la Ateneul ”Nicolae Bălănescu! Și, ca de obicei, intrarea este liberă!

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER