30 aprilie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

”OCTOGON” RECIDIVEAZĂ: UN DECENIU DE ACTIVITATE, MARCAT CU O PIESĂ DE MARC CAMOLETTI

Deși pare greu de crezut, au trecut zece ani de când o ”mână” de giurgiuveni talentați și iubitori de teatru (majoritatea – amatori) puneau în scenă – cu succes – prima lor reprezentație.

Anii au trecut, iar trupa ”Octogon” a devenit un reper în lumea artistică locală; cu mici schimbări în componență, ”Octogonul” ne invită acum la spectacolul ce marchează un deceniu de activitate: ”Pijama Party”.

La fel ca succesul ”Boeing, Boeing”, ”Pijama Party” este o comedie, adaptare după ”Don’t dress for dinner”, a lui Marc Camoletti.

Farse, dialoguri spumoase, comedie și situații care mai de care mai amuzante – toate fac parte din premiera la care ne invită membrii trupei ”Octogon”.

Toni Damian, Cătălina Sfetcu, Camelia Sachetti, Marian Damian, Gabi Caraconcea și Remus Găină sunt cei care vor da viață personajelor din ”Pijama Party”, iar regia este semnată – și de această dată – de Remus Găină.

Spectacolul este programat vineri, 10 mai, la ora 18.30, la Ateneul ”Nicolae Bălănescu”și, ca de obicei, intrarea este liberă.

foto: giurgiu-tribune.ro

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER