1 decembrie 2023

Distribuie articolul pe

Facebook

PE CE STRĂZI SE MAI LUCREAZĂ ÎN ORAȘ?

Primăria Giurgiu anunță că, așa cum a fost menționat în momentul semnării ordinului de începere a lucrărilor aferent proiectului de mobilitate urbană vestic al municipiului Giurgiu, lucrările au demarat pe strada Ramadan, tronsonul cuprins între șoseaua Sloboziei și strada Nucului. Prima etapă a lucrărilor constă în spargerea betonului existent, care este extrem de deteriorat, iar ulterior se va trece la excavații, până la cota stabilită in documentația tehnică.
În paralel, lucrările continuă și pe strada Gării, unde se lucrează la borduri, la trotuare și la montarea căminelor geiger. În jurul datei de 15 noiembrie va începe turnarea primului strat de mixtură asfaltică.
Pe strada Tineretului, pe prima jumătate din cel de-al doilea tronson se întinde stratul de balast, iar în cea de-a doua jumătate, având in vedere starea foarte deteriorată a terenului de fundare, sunt efectuate extraexcavații și blocaje de piatră spartă. Sunt întâmpinate probleme majore din cauza numărului mare de cămine, a diferitelor conducte și cabluri electrice din perimetrul săpăturii, însă în ciuda acestor impedimente lucrările progresează.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER