27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

PENITENCIARUL GIURGIU ȘI MUZEUL JUDEȚEAN – PE LISTA ANGAJATORILOR CE OFERĂ LOCURI DE MUNCĂ

Ca în fiecare săptămână, AJOFM a făcut publică lista locurilor de muncă vacante în județul Giurgiu, o listă ce cuprinde, per total, aproape 160 de oferte, din care 31 sunt la punctul de lucru din Bolintin Vale.

La Giurgiu, pe lista angajatorilor ce caută forță de muncă se regăsesc, pe lângă deja obișnuitele societăți comerciale, și unități ”de stat”. Vorbim despre Primăria Gogoșari, care angajează un referent, Muzeul Județean – muzeograf, Consiliul Județean – consilier superior, dar și Penitenciarul Giurgiu, care caută un ofițer (economist).

Pe aceeași listă mai apare și Direcția Sanitar Vetrinară, care angajează un medic veterinar, Școala Gimnazială Gogoșari – profesor învățământul primar, profesor învățământ gimnazial și învățător – Căminul pentru Persoane Vârstnice Singureni – asistent medical și referent resurse umane, dar și Spitalul Județean – registrator medical.

Fiind vorba despre instituții bugetare, pentru fiecare din locurile vacante se organizează concursuri.

În ceea ce privește societățile comerciale, oferta este aproximativ aceeași cu cea a săptămânilor trecute. O noutate ar fi Kaufland, care anunță că angajează lucrător comercial. Rămân, în continuare, de actualitate, ofertele Șantierului Naval, care încă nu a găsit muncitorii de care are nevoie, cu diverse calificări (lăcătuș mecanic, sudor, macaragiu), meserii care sunt căutate, de altfel, și de Meterra.

În rest, se caută vânzători, muncitori necalificați, șoferi, agenți de vânzări sau lucrători comerciali.

Lista completă a locurilor de muncă vacante, cu toate detaliile despre concursuri (acolo unde este cazul) și condiții pentru angajare poate fi consultată aici:

http://spoda.directspo.ro/system/files/pagini/LMV%2021.06.2017.pdf

 

 

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER