27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

MIRELA DELEA – NOUA „MÂNĂ DREAPTĂ” A INSPECTORULUI ŞEF GIGI OPRIŞAN

În urmă cu câteva zile – mai exact, vineri, 16 iunie – ministrul Educaţiei a semnat un ordin prin care directorul Colegiului „Ion Maiorescu”, prof. Mirela Delea este detaşată, temporar, la Inspectoratul Şcolar Judeţean, acolo unde ocupă funcţia de inspector şef adjunct.

Mirela Delea va ocupa această funcţie până la organizarea concursului.

Cine este noul inspector şef adjunct? Ştiu mai bine colegii de la giurgiu-acum.ro:

„Mirela Delea este absolventă a Colegiului Național ”Ion Maiorescu” și a Facultății de Limbi străine, secția Engleză – Italiană a Universității ”Spiru Haret” București, lucrarea de licență fiind susținută la Universitatea din Craiova.

Urmează apoi un masterat în cultură și civilizație engleză la aceeași Universitate, absolvit în anul 2007.

În 2004, la un an după titularizarea în învățământ, se întoarce la școala de suflet, Colegiul „Ion Maiorescu”.

În perioada 2009 – 2010, a ocupat funcția de inspector de specialitate pe limbi străine în cadrul IȘJ Giurgiu.

Până la data numirii în funcția de inspector școlar general adjunct, Mirela Delea a fost profesor titular, cu gradul didactic I și director la Colegiului Național ”Ion Maiorescu”,  într-o perioadă extrem dificilă, aceea în care s-au realizat lucrările de reabilitare a liceului.

In calitate de cadru didactic dar și de director al colegiului, a inițiat, alături de colegii profesori, un număr mare de parteneriate, proiecte educaționale, proiecte europene ( Posdru, Erasmus+ ). Din 2013, colegiul a devenit și Centru  de Examinare Cambridge.

Mirela Delea mai are un masterat în management politic, obținut, în 2004,  la Școala de Studii Postuniversitare ” Gh. Șincai” București, iar din anul 2016 este și consilier județean, membru al Comisiei de Învățământ –Cultură.

Este căsătorită și are un copil.”

Mult succes, doamna profesoară!

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER