17 mai 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

PENTRU COPIII DIN OINACU, ZIUA COPILULUI A VENIT MAI DEVREME

Peste 200 de laptopuri și tablete au ajuns marți la copiii din Oinacu, drept cadouri de Ziua Copilului.

Darurile vin de la primarul Fabian Țîrcă; într-o postare pe pagina sa oficială, acesta explică de ce a decis să le împartă celor mici cu o lună înaintea Zilei Copilului:

Așa cum am spus în nenumărate rânduri, educația și grija pentru viitorul comunei noastre reprezintă o prioritate pentru mine, încă de la preluarea mandatului.

Totodată, a devenit tradiție ca, în fiecare an, de 1 iunie, copiii comunei noastre să aibă parte de surprize plăcute din partea mea, ca primar.

După treninguri, biciclete, ghiozdane, iată că anul acesta le-am făcut o nouă surpriză: fiecare dintre copiii înscriși la Școala Gimnazială nr.1 Oinacu, dar și copiii de la cele trei grădinițe din comună, au primit în dar, în avans, laptopuri și tablete.

164 de laptopuri au ajuns la elevii Școlii Gimnaziale, și 43 de tablete, la copiii din cele trei grădinițe.

Acestea sunt o completare a dorinței de a îmbunătăți educația din comuna noastră, în condițiile în care lucrările de modernizare la Școala Gimnazială nr. 1 Oinacu sunt avansate, și în curând vom demara lucrările și la Școala Braniștea.

Am luat decizia de a le oferi darurile cu o lună înainte de 1 iunie, deoarece Ziua Copilului coincidea cu perioada de campanie electorală, și gestul meu ar fi putut fi interpretat greșit.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER