23 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

POLIȚIA GIURGIU S-A ÎNNOIT DE PAȘTE…

Corpul agenților de poliție, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Județean Giurgiu, s-a mărit cu 28 de agenți de poliție, absolvenţi ai Școlii de Agenți de Poliţie ,,Vasile Lascăr” Câmpina (Prahova) promoția aprilie 2024, după ce aceștia au depus jurământul de credință.

În funcție de mediile obținute în școala de poliție, proaspeții absolvenți au fost repartizați pe funcțiile vacante disponibile, avându-se în vedere situația operativă înregistrată, precum și creșterea gradului de siguranță a cetățeanului.

Astfel, agenții de poliție urmează să-şi desfăşoare activitatea în structurile de ordine publică și rutier, în cadrul subunităților Inspectoratului de Poliţie Județean Giurgiu.

Până la terminarea perioadei de tutelă, proaspeții absolvenți vor beneficia de sprijinul colegilor cu experiență și vor fi implicați în rezolvarea problemelor comunității în mijlocul căreia își vor desfășura activitatea.

În numele întregului colectiv al Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu, conducerea Inspectoratului le urează Bun Venit noilor colegi și succes în cariera de polițist, asigurându-i de tot sprijinul de care vor avea nevoie, pentru a-și putea exercita în mod corespunzător misiunile încredințate, profesia aleasă fiind una captivantă, plină de provocări care implică profesionalism, seriozitate, onestitate, fermitate și integritate.

IJP GIURGIU

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER