20 mai 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

POLITICA PRIN… POST-IT-URI

Au trecut trei luni de la alegerile parlamentare, iar liberalii sunt „în moarte clinică”. Nu că înaintea acestor alegeri ar fi fost mai „vioi”, dar, parcă, parcă mai „mişcau”… Acum, linişte mormântală la PNL. Vorbim de PNL Giurgiu, că la nivel naţional „ţine steagul sus” veşnica Raluca Turcan, care foloseşte orice prilej „să-şi dea cu stângul în dreptul” sau, mai direct, să se facă de râs.

Sigur, liberalii sunt acum „în febra” pregătirii alegerilor interne. Sau, cel puţin, aşa se zice, că pe la Giurgiu chiar că nu se simte nicio febră. Dimpotrivă, sediul – cochet şi ultracentral – al partidului este învăluit de o tăcere de mormânt, nimeni nu mai intră, nimeni nu mai iese, probabil că nici uşile nu se mai descuie…

Începe să se vorbească acum despre numele potenţialilor candidaţi la şefia filialei… care filială, însă? Mai există PNL la Giurgiu? A mai auzit cineva ceva de liberalii de aici?

Până una-alta, se pare că la PNL Giurgiu politica se face prin … post-it-uri… bileţele alea care se lipesc oriunde… aşa au ajuns acum să comunice cei doi-trei „liberali adevăraţi” din Giurgiu. Probabil că, în următoarea perioadă, o să înceapă să mai „învie”, să devină un fel de „morţi vii”. Asta până şi-or alege noii şefi, că pe urmă… Dumnezeu cu mila!

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER