27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

BICICLETELE, ÎN MARE VOGĂ LA GIURGIU! PRINTRE HOŢI…

Pentru că autoturismele sunt tot mai greu de furat, având sisteme de alarmă, sau, poate, pentru că sunt „ecologişti” şi vor să protejeze mediul de emisiile de noxe, hoţii din Giurigu s-au reorientat spre mijloace de transport mai „prietenoase” cu mediul: spre biciclete.

Aşa se face că, în numai două ore, marţi noapte, poliţiştii au prins nu unul, ci cinci hoţi de biciclete – trei dintre ei, din Putineiu – care acţionau în zona Sigma, din centru, dar şi la Autograă.

Ce s-a întâmplat explică – în stilul caracteristic – reprezentanţii Poliţiei:

„În ziua de 15.03.2017, in jurul orei 01,30, polițiștii de la Biroul de Ordine Publică pentru Mediul Urban au depistat pe V. A., un tânăr de 19 ani din comuna Putineiu, județul Giurgiu și pe A. G., un tânăr de 22 ani din municipiul Giurgiu care se deplasau pe șoseaua Alexandriei din municipiul Giurgiu cu două biciclete furate.

În urma cercetărilor polițiștii au stabilit că cei doi au sustras bicicletele din spatele unui supermarket situat pe strada Mircea cel Bătrân din municipiul Giurgiu.

Tot în aceeași zi, în jurul orei  02,30, polițiștii de la Biroul de Ordine Publică pentru Mediul Urban au depistat pe A. C., un tânăr de 16 ani din București și doi tineri în vârstă de 20 ani respectiv 27 ani, ambii din comuna Putineiu, județul Giurgiu care se deplasau pe Șoseaua București din municipiul Giurgiu cu două biciclete furate.

În urma cercetărilor polițiștii au stabilit că bicicletele au fost furate din zona autogării din municipiul Giurgiu.

Pe numele celor cinci tineri au fost deschise dosare penale pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.”

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER