27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

POMPIERII AU CENTRALIZAT DATELE DESPRE EFECTELE FURTUNII LA GIURGIU

În jurul orei 20.30, marţi seara, reprezentanţii ISU au dat publicităţii primele centralizări ale efectelor ploii şi furtunii de deupă-amiază.

În primul rând, ei spun că au luat legătura cu SGA Giurgiu (Sistemul de Gospodarire a Apelor Giurgiu) si cu Statia Meteo Giurgiu, „iar cele 2 institutii au comunicat ca nu detin informatii referitoare la caderi de grindina pe teritoriul judetului.

In ceea ce priveste cantitatea de precipitatii cazuta, la statia meteo Giurgiu, au fost inregistrate urmatoarele date: in intervalul orar 14.35-15.50 aprox. 26 l/mp, iar in ultimele 24 de h, aprox. 28.6 l/mp.

In ceea ce priveste efectele fenomenelor hidro-meteo, au fost afectate 12 case cu gospodariile aferente (case, beciuri sau curti) la care s-a intervenit cu un numar de 3 ASAS-uri (Autospeciale de Stingere cu Apa si Spuma), 6 motopompe (3 remorcabile si 3 transportabile) si 1 APIC (Autospeciala de Prima Interventie si Comanda), precum si interventia din localitatea Hotarele cu arborele cazut pe carosabil, despre care am precizat in informatiile furnizate anterior.”

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER