27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

PREGĂTIRI DE SĂRBĂTORI ÎN STRUCTURILE DGASPC

Pregătirile sunt în toi în vederea sărbătoririi Crăciunului în structurile rezidențiale pentru copii, persoane adulte cu dizabilități și persoane vârstnice din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu.

În fiecare structură rezidențială au fost împodobiți unul sau mai mulți brazi sub care au fost așezate pungile cu dulciuri destinate beneficiarilor de servicii sociale, primite de la Consiliul Județean Giurgiu; aproximativ 500 de pachete cu dulciuri sunt destinate copiilor din structurile de tip rezidențial din municipiul Giurgiu, adulților cu dizabilități din centrele din Giurgiu, Tântava, Grădinari, Izvoarele, Valea Bujorului, Oinacu și persoanelor vârstnice instituționalizate în căminele din Oncești, Mironești, Hotarele.

Cei mai talentați dintre ei confecționează felicitări și obiecte decorative pentru Crăciun și Anul Nou. În toate aceste centre, meniurile vor fi pregătite conform specificului sărbătorilor de iarnă.

În așteptarea zilelor de sărbătoare, copiii aflați în plasament în structurile rezidențiale din cadrul D.G.A.S.P.C. Giurgiu au acces gratuit la patinoarul din parcul Alei.

80 de copii beneficiari de măsură de protecție specială se  pregătesc intens în vederea susținerii spectacolului “Crăciunul Copilăriei”, ce va avea loc pe scena Teatrului “Tudor Vianu” în data de 20 decembrie 2022, spectacol ce va cuprinde dansuri moderne, dansuri populare, poezii, cântece de iarnă și colinde.

“În zilele premergătoare Crăciunului, personalul din aceste centre se implică în tot ceea ce înseamnă pregătirile pentru sărbători. Nu există motive de nemulțumire în rândul salariaților pentru neplata salariilor, întrucât salariile aferente lunii decembrie au fost plătite la timp. De Crăciun, mulți dintre salariații structurilor rezidențiale vor fi la serviciu, alături de beneficiari și vor sărbători împreună, ca într-o familie”, a declarat Gheorghe Paraschiv, director general al D.G.A.S.P.C.  Giurgiu.

 

D.G.A.S.P.C. Giurgiu

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER