16 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

PRIMARUL DIN OINACU ȘI OAMENII DIN COMUNĂ AU ”FURAT STARTUL” CURĂȚENIEI DE PAȘTE

Împreună pentru o comună curată – este sloganul sub care oamenii din comuna Oinacu au început, vineri, campania de curățenie de primăvară în localitate.

La finalul acțiunii, primarul Fabian Țîrcă a oferit detalii, într-o postare pe pagina sa oficială:

”Am dat, astăzi, alături de colegi din Primărie și de consilieri locali, startul curățeniei de primăvară în comuna Oinacu.

Alături ne-au fost directorul Școlii Gimnaziale, Mădălina Oprișan, precum și profesori ai școlii și aproximativ 70 de elevi. Nu s-au dat în lături de la acțiunea de ecologizare de astăzi nici pastorul Mihai Papadopol (pastor al bisericilor adventiste din comună) și membrii comunității adventiste, care au muncit umăr la umăr cu cei patru preoți ortodocși din comună (Cătălin Tatu, Stelian Duțu, Ionuț Voinea, Cosmin Țăranu) și cu zecile de locuitori ai comunei, cu toții înțelegând că o comună curată este, în mod cert, o comună frumoasă!

Din echipa de astăzi nu au lipsit nici cei doi medici din comună (dr. Tudor Oleg și dr. Adriana Zamfir). De asemenea, la buna desfășurare a acțiunii am primit sprijin de la polițiștii din comună, conduși de șeful de post Manuel Mavrodineanu.

Alături de toți cei amintiți, am dorit, în primul rând, să atrag atenția asupra faptului că trebuie să avem grijă de comuna noastră, de mediul înconjurător. Așa cum am spus mereu, importantă este unitatea, în toate acțiunile, și nu doar acum, la această acțiune de ecologizare a comunei Oinacu. Numai împreună putem face lucruri mari, benefice pentru localitatea noastră. Cu siguranță, ceea ce s-a întâmplat azi în Oinacu nu va fi un eveniment singular, ci va fi permanentizat.

Și, cum unirea face puterea, am demonstrat că, uniți, în echipă, suntem puternici și putem face lucruri minunate în comună.

Le mulțumesc tuturor participanților la acțiunea noastră de astăzi, dar în special copiilor, pentru implicarea lor în viața comunității. Am dovedit, cu toții, astăzi, că indiferent de statutul social, de religie, de vârstă, ne dorim o schimbare, ne dorim o comună curată și frumoasă!”

 

 

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER