20 mai 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

PRIMĂVARĂ TIMPURIE PE MARGINEA DRUMURILOR DIN JUDEȚ

Prima săptămână de primăvară calendaristică a marcat și startul acțiunilor de plantare a copacilor pe marginea drumurilor județene.

Despre această acțiune, demarată pe drumul ce face legătura cu comunele Oinacu și Gostinu, a dat câteva  detalii președintele CJ, Dumitru Beianu:

“Așa cum au hotărât giurgiuvenii care au votat pe platforma e-participare, începem plantarea puieților pe aliniamentele drumurilor județene.

DJ 507, primul ales, va beneficia si de un proiect pentru amenajare piste pentru biciclete, urmare a recomandărilor câtorva giurgiuveni preocupați de arhitectura județului.

Am apreciat propunerea și datorită asocierii cu comuna Oinacu pentru construirea unui liceu sportiv în localitatea menționată.

În această perioadă dl. primar Fabian Ţârcă face demersuri legale pentru constituirea suprafeței necesare, etapă după care CJ va elabora documentația necesară construirii ansamblului care va cuprinde săli de clasă, sală de mese, spații de cazare, terenuri de antrenament, parc și zona de relaxare.”

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER