27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

RADARUL – COȘMARUL VITEZOMANILOR ÎN GIURGIU

În urma unei acțiuni derulate joi, 18 octombrie a.c., polițiștii rutieri au aplicat 43 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea regimului ilegal de viteză și au reținut 10 permise de conducere.

Joi, 18 octombrie a.c., polițiștii au desfășurat acțiuni pe raza municipiului Giurgiu, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, în special a celor cauzate de nerespectarea regimului ilegal de viteză.

Polițiștii au utilizat aparatele de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculele pe Șoseaua București, din municipiul Giurgiu și au constatat 43 de abateri privind nerespectarea regimului ilegal de viteza, fiind reținute 10 permise de conducere pentru depășirea vitezei maxime legale admise.

NU UITAȚI!

Limitele maxime de viteză stabilite prin Codul Rutier sunt:

  • în localități: 50 km/h ( poate fi și o limită superioară, însă nu mai mare de 80 km/h, sau una inferioară, dar nu mai mică de 30 km/h);
  • în afara localităților:
  • 130 km/h pe autostrăzi;
  • 100 km/h pe drumurile express sau pe cele naționale europene;
  • 90 km/h pe celelalte categorii de drumuri.

Polițiștii atrag încă o dată atenția cu privire la respectarea regimului legal de viteză, conform marcajelor și indicatoarelor rutiere și adaptarea în permanență a vitezei de deplasare la condițiile de drum.

Depășirea limitelor legale de viteză și viteza neadaptată la condițiile de trafic reprezintă unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice!

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER