8 septembrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

„RĂZBOIUL CONCUBINILOR” SAU „TELENOVELA CU BRICEGE” LA PUTINEIU

O jună „Julietă”, de doar 19 ani, a fost mărul discordiei într-un conflict dintre doi bărbaţi – nici ei, cu mult mai „copţi”. Întâmplarea cu iz de telenovelă s-a petrecut la Putineiu, unde fostul concubin – cum este numit în comunicatul oficial al Poliţiei – a „descălecat” dintr-un taxi fix în poarta casei în care juna locuia cu actualul concubin, pus – pesemne- pe harţă, căci, de cum a ajuns la „cuibuşorul” „fostei”, a tăbărât pe actualul „Romeo”, pe care l-ar fi lovit, „de încălzire”, cu o sticlă – nu de orice fel, însă, ci musai de bere -, după care, nemulţumit, se pare, de rezultat, s-a apucat să-l înjunghie cu un briceag. Nu e clar cât de grav l-a înjunghiat, ci doar că a făcut-o „în mod repetat”.

Şi pe urmă… a plecat, normal. Şi aici au intrat în acţiune „oamenii legii”, care l-au şi găsit – mintenaş – pe „cremenal”, pe la pădurea Puieni – Băneasa.

Evident „agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat procurorilor cu propunere de arestare preventivă, pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe” – cum zic poliţiştii…

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER