27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

RĂZVAN CUC A DEMISIONAT. LIVIU DRAGNEA: „ESTE UN OM DE MARE ONOARE!”

După lunga şedinţă a CEX de joi, au apărut, în sfârşit, şi declaraţiile oficiale, aproape de miezul nopţii. Atăt cei doi miniştrii „cu probleme penale” – Sevil Shaidehh şi Rovana Plumb – cât şi ministrul Răzvan Cuc şi-au înaintat demisiile încă de la începutul lungii şedinţe.

Deşi – potrivit declaraţiilor preşedintelui Liviu Dragnea – toţi membrii CEX au insistat pentru retaregea demisiilor, niciunul din cei trei miniştri nu a recurs la acest gest.

Liviu Dragnea a declarat, la finalul şedinţei: „Am constatat cu plăcută susprindere că Răzvan Cuc se bucură de o susţinere foarte serioasă în CEX. Este un tânăr bun, capabil, dar care nu a reuşit să comunice foarte bine, cred. De-abia acum am aflat multe lucruri pe care nu le ştiam: care a fost starea în care a găsit Ministerul atunci când a preluat portofoliul, ce probleme erau acolo… Sincer, dacă el ar fi preşluat acest minister în starea în care îl lasă acum celui ce îi va urma, cu totul alta era situaţia transporturilor din România!

Din păcate, el nu a reuşit să comunice toate acestea şi nu a reuşit să convingă că situaţia din Transporturi nu este vina lui. Şi totuşi, el şi-a asumat acest lucru şi a decis să îşi menţină demisia, ceea ce demonstrează că este un om de mare onoare!”

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER