18 iunie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

RĂZVAN CUC ÎL CALCĂ ÎN PICIOARE PE BĂDĂLĂU!

Demisia deputatului Alexandru Andrei este un subiect tratat de întreaga presă națională. Declarația sa privind acest pas și replica lui Niculae Bădălău au determinat un alt parlamentar PSD să ia poziție, iar declarațiile sale sunt citate de siteul stiripesurse.ro, care notează:

Deputatul PSD de Giurgiu, Andrei Alexandru, și-a anunțat demisia din PSD și activează ca deputat independent. Ulterior, liderul acestei organizații, Niculae Bădălău, l-a acuzat pe deputat că a plecat din cauza ”intereselor personale și de grup”. Replica pentru Niculae Bădălău vine din partea fostului ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc, cel care susține că Niculae Bădălău este de vină pentru dezertările din PSD Giurgiu.

Constat cu mâhnire că ministrul Niculae Bădălau a ratat un moment prielnic în care putea să tacă şi totuşi nu a făcut-o, după plecarea din PSD a colegului şi prietenului meu, deputatul Andrei Alexandru!

Consider că reactia acidă a preşedintelui PSD Giurgiu este, cu atât mai deplasată cu cât o mare parte din vina plecării unui coleg atât de important, precum deputatul Andrei Alexandru, i se datorează, în mod evident.

Culmea ipocriziei este că Niculae Bădălău este cel care vorbeşte de dezertări, când el însuşi dacă îmi amintesc bine la un moment dat “liderul” unor așa zise mișcări in PSD, într-un moment în care unitatea PSD ar fi trebuit sa fie o prioritate politică şi o strategie esențială unei guvernări eficiente.

Cred cu tărie că suntem datori electoratului giurgiuvean, care ne-a trimis în Parlament, dar aceeaşi oameni care ne-au învestit cu încrederea lor trebuie să ştie situația reală.

Regret plecarea din PSD a deputatului de Giurgiu, Andrei Alexandru şi sunt sigur că decizia sa nu a fost deloc „una dominată de interese personale şi de grup, în detrimentul celor ale alegatorilor”,  caracteristici care sunt mai degrabă specifice altor persoane care așa și-au construit cariera politica!”, arată Răzvan Cuc.”

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER