27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

CINE VA RIDICA GUNOIUL DIN GIURGIU, ÎNCEPÂND DE VINERI ȘI CUM VOM PLĂTI?

”Criza gunoiului” din Giurgiu a ajuns la final, după ce marți a fost stabilit câștigătorul licitației organizate pentru atribuirea serviciului de salubrizare a orașului.

Acesta este ROSAL GRUP București, iar consilierii locali se întrunesc astăzi, la ora 13, într-o ședință de îndată, pentru a aproba contractul cu noul operator, care va prelua activitatea de salubrizare vineri, 15 februarie.

În ceea ce privește modalitatea de plată, se va reveni la sistemul taxei de habitat, ce va fi încasată de Primărie, acesta fiind, de altfel, cel de-al doilea punct aflat pe ordinea de zi a ședinței de miercuri.

Așadar, după o perioadă tumultuoasă, în care salubrizarea orașului devenise o problemă stringentă, în condițiile în care fostul operator – Girexim – anunțase că renunță la contractul cu municpalitatea, lucrurile s-au rezolvat, astfel că nu vor fi probleme legate de ridicarea gunoiului din oraș.

Rămâne de văzut care va fi cuantumul taxei de habitat pe care urmează să o plătim, cuantum ce va fi stabilit, probabil, în aceeași ședință.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER