18 iunie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

TREI KILOGRAME DE CANABIS, ÎN RUCSACUL UNUI TÂNĂR (VIDEO)

Ieri, 12 februarie a.c., polițiști specializați în combaterea criminalității organizate din Giurgiu, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au descoperit aproximativ 3,5 kilograme de cannabis la un bărbat ce se deplasa cu un autocar, pe ruta  Grecia – România..

În urma controlului efectuat în Punctul de Trecere al Frontierei Ruse – Giurgiu, sub un scaun, polițiștii au descoperit un rucsac negru, în interiorul căruia se aflau 3 pachete ce conțineau 3,5  kilograme de  fragmente vegetale de culoare verde-olive, susceptibile a fi cannabis.

Din investigații a rezultat că rucsacul ar fi aparținut unui tânăr, de 24 de ani, din localitatea Braniștea, județul Dâmbovița, pasager al autocarului.

Întreaga cantitate de substanță vegetală a fost ridicată de către polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Giurgiu şi trimisă spre expertiză la Laboratorul de Analiză şi Profil al Drogurilor din cadrul Poliției Române. Rezultatele au indicat că substanța în cauză este cannabis.

În urma probatoriului administrat, față de persoana în cauză a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de introducere în țară, fără drept, de droguri de risc.

Tânărul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Tribunalului Giurgiu, cu propunere de arestare preventivă.

Activitățile au beneficiat de sprijinul polițiștilor de la Sectorul de Poliție de Frontieră Giurgiu- anunță reprezentanții Poliției Giurgiu.

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER