18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

S-A ”DAT” DREPT INSPECTOR ȘI A AMENDAT UN BULGAR ÎN VAMĂ. ACUM ESTE ÎN AREST…

Ingeniosul ”întreprinzător” este un giurgiuvean de 41 de ani, iar polișiștii explică ce s-a întâmplat:

”La data de 16 iulie a.c., ora 09.50, Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată telefonic de către o femeie, din municipiul București, cu privire la faptul că, în noaptea de 15/16 iulie a.c., ora 02.00, concubinul său, de naționalitate bulgară a intrat în țară prin punctul de trecere a Frontierei Giurgiu- Russe, iar în momentul când a dorit să alimenteze autoturismul, a fost abordat de către un bărbat, în ținută civilă, care s-a prezentat a fi inspector de control al traficului de pod.

Motivând faptul că cetățeanul bulgar ar fi depășit viteza legală pe pod, i-ar fi solicitat acestuia 1.500 de lei.

Din primele cercetări efectuate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale, a reieșit faptul că, în noaptea de 15/16 iulie a.c., în timp ce se afla în stația de alimentare cu carburant, cetățeanul bulgar i-ar fi înmânat bărbatului care s-a prezentat inspector de control al traficului de pod, 1.500 de lei.

În urma cercetărilor efectuate, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, persoana în cauză a fost identificată, ca fiind un bărbat, de 41 de ani, din municipiul Giurgiu.

La data de 21 iulie a.c., bărbatul în cauză a fost reținut, iar astăzi, instanța de judecată a dispus față de acesta măsura arestării preventive, pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.”

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER