27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

SÂMBĂTĂ REÎNCEP CAMPANIILE DE STERILIZARE GRATUITĂ, DAR, DIN CAUZA CANICULEI, ACȚIUNEA SE VA DERULA ALTFEL DECÂT DE OBICEI

Începând de săptămâna viitoare, Primăria municipiului Giurgiu va organiza acțiuni de informare și verificare pentru deținătorii de câini și pisici, urmate la sfârșitul fiecărei săptămâni de o campanie de sterilizări gratuite susținută în clinici mobile, localizate în zona în care s-a făcut informarea cetățenilor.

Prioritate la campaniile de sterilizări săptămânale au:

– femelele gestante de oriunde

– câinii și pisicile din zonă

Campania se adresează persoanelor cu venituri reduse, care nu își permit, pentru a intra în legalitate, sterilizarea animalului într-un cabinet.⁠

Prima campanie de sterilizări va avea loc sâmbătă, 15 iunie, în parcul Steaua Dunării și va fi organizată cu sprijinul SPCA & Dog Rescue.

Demersul este parte a acțiunilor stabilite în urma protocolului semnat între Primăria Municipiului Giurgiu, Consiliul Județean, Penitenciarul Giurgiu și Asociația Phoenix APHC.

Ulterior acestui anunț, organizatorii campaniei de sterilizări au revenit cu o informare importantă pentru cei care și-au programat animalele pentru data de 15 iunie:

Din cauza temperaturilor foarte ridicate, campania de sterilizări gratuite de sâmbătă se va ține în cabinet veterinar NicoVet.

Toate animalele programate vor fi preluate din parcul Fabrica de Zahăr sâmbătă dimineață între orele 8.00-8.30, apoi, după sterilizare, vor fi ridicate de proprietari din același loc la orele 14.00(pisicile) și 20.00 (câinii).

Pot fi programate animale ai căror proprietari locuiesc în zona Fabricii de Zahăr: Parc, str. Păcii, Sirenei și Soarelui … și animale gestante din orice zonă.

Programările se fac la nr. de tel: 0246/ 211 627, interior 280 (08.00-16.30).

Atenție! Animalele nu trebuie hrănite în ziua sterilizării! Ultima masă trebuie administrată vineri, ora 16.00.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER