27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

O FEMEIE DIN DRĂGĂNESCU A FOST ÎNJUNGHIATĂ DE CONCUBIN; AGRESORUL A AJUNS DUPĂ GRATII PENTRU 30 DE ZILE (DEOCAMDATĂ)

La data de 9 iunie a.c., ora 21.40, Poliţia oraşului Mihăileşti a fost sesizată prin apel 112 de către o tânără, din localitatea Drăgănescu, județul Giurgiu, cu privire la faptul că mama sa ar fi fost agresată fizic de către concubin.

În temeiul sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar, din primele cercetări, a reieșit faptul că, o femeie, de 38 de ani, din localitatea Drăgănescu, în timp ce se afla în locuință, în urma unui conflict spontan, ar fi fost înjunghiată, în zona abdomenului, cu un obiect tăietor-înțepător, de către un bărbat, de 44 de ani, din aceeași localitate.

Femeia a fost transportată la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Polițiștii au întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, fiind întocmit formular de evaluare a riscului, conform prevederilor legale, constatându-se faptul că există risc iminent, motiv pentru care pe numele bărbatului a fost emis ordin de protecție provizoriu.

La data de 10 iunie a.c., pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale, bărbatul în cauză a fost reținut, pentru 24 de ore.

Astăzi, 11 iunie a.c., instanța de judecată a dispus, față de acesta, măsura arestării preventive, pentru 30 de zile.

IPJ GIURGIU

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER