27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

SCANDAL LA MIHĂILEȘTI; ”MASCAȚII” AU FOLOSIT SPRAYUL LACRIMOGEN PENTRU A CALMA SPIRITELE

La data de 7 iunie a.c., ora 09.26, Poliția orașului Mihăileşti a fost sesizată, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că are un conflict cu reprezentanții unei instituții publice, care vor să închidă o stradă.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar, din primele cercetări, a reieșit faptul că lucrătorii instituției ar fi montat o plasă, care bloca accesul unei alei.

Ulterior, a fost primit un alt apel de la un angajat al instituției, care a sesizat faptul că angajații acesteia nu sunt lăsați de către mai mulți cetățeni să execute o lucrare.

La fața locului au fost direcționate echipaje de poliție din cadrul Poliției orașului Mihăileşti, iar în urma cercetării la fața locului, în zonă s-au strâns mai multe persoane, care au devenit recalcitrante.

A fost solicitat sprijinul reprezentanților Inspectoratului de Jandarmi Județean Giurgiu și al Serviciului pentru Acțiuni Speciale, în vederea aplanării conflictului.

În cadrul intervenției, polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale au folosit pulverizatorul cu substanță iritant-lacrimogenă.

În continuare, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice.

De asemenea, se efectuează verificări cu privire la modul de intervenție al polițiștilor prezenți la fața locului.

IPJ GIURGIU

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER