28 noiembrie 2023

Distribuie articolul pe

Facebook

SCANDALAGIU ”DE PROFESIE”, AJUNS DUPĂ GRATII

La data de 1 august a.c., ora 15.45, Poliția oraș Bolintin Vale a fost sesizată, prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că un bărbat provoacă scandal la domiciliul mamei acestuia, din localitatea Bolintin Vale.

În temeiul sesizării, la fața locului s-au deplasat polițiștii, iar, din primele cercetări, a reieșit faptul că, la data de 1 august a.c., ora 15.30, un bărbat, de 55 de ani, ar fi amenințat cu acte de violență, atât pe mama sa, cât și pe fratele său, aflați la domiciliu, creându-le acestora o stare de temere.

La data de 27 iulie a.c., față de bărbatul în cauză a fost emis, de către polițiști, un ordin de protecție provizoriu, iar la data de 1 august a.c., Judecătoria Bolintin-Vale a emis un ordin de protecție pentru 12 luni, cu obligația de a nu se apropia de mama sa.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de amenintare și încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecţie provizoriu.

De asemenea, din cercetări a reieșit faptul că, la începutul lunii iulie a.c., bărbatul a mai fost cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie, amenințare și încălcarea ordinului de protecție provizoriu.

La data de 1 august a.c., pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale, bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, iar, la data de 2 august a.c., instanța de judecată a dispus, față de acesta, măsura arestării preventive, pentru 30 de zile.

IPJ GIURGIU

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER