3 decembrie 2023

Distribuie articolul pe

Facebook

SE AGLOMEREAZĂ DIN NOU VAMA: IAR ÎNCEP LUCRĂRI PE PODUL PRIETENIEI!

Autorităţile de frontieră bulgare au informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu, prin intermediul Centrului Comun de Contact Giurgiu, că au început noi activități de reparație parțială la suprafața carosabilă a Podului Prieteniei.

Acestea se vor desfășura doar pe timpul zilei, iar circulația se va desfășura alternativ pe o singură bandă și va fi reglementată prin semne de circulație și semnalizatoare.

Menţionăm faptul că autorităţile statului vecin nu au specificat durata lucrărilor de reparaţii, sens în care vom reveni cu informaţii despre stadiul lucrărilor.

În acest context, având în vedere că traficul se poate desfăşura cu dificultate, recomandăm persoanelor care intenţionează să ajungă în Bulgaria în perioada următoare să utilizeze toate punctele de frontieră deschise în regim internațional și să consulte aplicația Trafic Online, disponibilă pe pagina de internet a instituției www.politiadefrontiera.ro, care prezintă o medie a timpului de așteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei.

Reamintim că la graniţa cu Bulgaria sunt operaţionale 11 puncte de trecere a frontierei deschise în regim internaţonal, astfel:

-PTF Vama Veche, PTF Ostrov, PTF Negru Vodă, PTF Lipniţa, PTF Dobromir, judeţ Constanţa

-PTF Călăraşi, judeţ Călăraşi (trecere cu bacul)

-PTF Giurgiu (PTF Giurgiu)

-PTF Calafat, judeţ Dolj (trecere cu bacul)

-PTF Turnu Măgurele, PTF Zimnicea , judeţ Teleorman (trecere cu bacul)

 

 

IPTF GIURGIU

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER