26 mai 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

ŞEDINŢA COALIŢIEI DE VINERI A LĂMURIT PROBLEMA MINISTRULUI TOMA PETCU

Vicepremierul Daniel Constantin a precizat vineri, după şedinţa Coaliţiei de guvernare, că nu se pune problema revocării din funcţie a ministrului Energiei, Toma Petcu. 

„Am văzut un interes al presei crescut pe acest subiect, în primul rând vreau să vă spun că domnul Toma Petcu se simte din ce în ce mai bine şi ne bucurăm pentru acest lucru, a fost deja prezent la şedinţa de guvern, este de două săptămâni alături de colegii din Ministerul Energiei şi lucrurile merg bine. Nu s-a pus şi nu se pune problema revocării ministrului Petcu. (…) Chiar am ridicat personal această problemă, ca să lămurim subiectele care au apărut în presă. Nu s-a pus problema de aşa ceva”, a declarat viceprim-ministrul.

Ministrul Toma Petcu a avut o problemă de sănătate şi a fost internat în spital la sfârşitul lunii ianuarie. În presă au apărut atunci informaţii că acesta va fi schimbat din funcţia de ministru al Energiei, dar ALDE a precizat că sunt simple speculaţii şi că Toma Petcu îşi păstrează în continuare calitatea de ministru, relatează Agerpres.

www.dcnews.ro

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER