2 martie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

SFÂRȘITUL LUNII MARTIE NE ADUCE ”GIURGIU SHOPPING PARK”. INAUGURAREA OFICIALĂ – JOI, LA ORA 9

Square 7 Properties în parteneriat cu fondul de investiții belgian Mitiska REIM inaugurează mâine, 30 martie, Giurgiu Shopping Park, pe bulevardul Academician Miron Nicolescu nr 10, începând cu ora 9.00.

Este un moment important pentru oraș și suntem mândri de investiția pe care o inaugurăm aici. Giurgiu Shopping Park va oferi o experiență unică de cumpărături pentru toți clienții. Proiectul contribuie, în același timp, și la dezvoltarea economică a orașului, oferind oportunități de angajare pentru locuitorii zonei„, declară Clemens Petschnikar, CEO, Square 7 Properties.

Parcul de retail de la Giurgiu are o suprafață totală închiriabilă de 7.000 mp și va oferi o varietate de opțiuni de cumpărături, găzduind magazine cu o gamă largă de produse, inclusiv îmbrăcăminte și accesorii, produse cosmetice, articole home-deco, restaurant, produse pentru copii și altele. Giurgiu Shopping Park este ancorat de Lidl, și este complet închiriat către branduri importante și cunoscute precum:  Tedi, CCC, Hervis, Dr. Max, Noriel, New Yorker, Takko, KFC, Kik, Sinsay, Xpress și Fressnapf.

Proiectul de la Giurgiu a fost dezvoltat în parteneriat cu fondul de investiții belgian Mitiska REIM, antreprenor general fiind compania austriacă Strabag.

***

Square 7 Properties a dezvoltat alături de Mitiska REIM un portofoliu de retail, în suprafață totală de 142.000 mp.

Grupul Square 7 are o experiență de peste 15 ani pe piața din România, cu o echipă solidă și profesionistă, care acoperă o gamă largă de servicii: începând de la dezvoltare, administrare, până la facility și property management. Modelul de business al parcurilor de retail are ca atuuri ancorele de food, locurile de parcare în aer liber și accesul direct în magazine.

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER